Onkologji dhe Kemioterapi

Kemioterapia është metodë e trajtimit të kancerit me anë të medikamenteve që ka për qëllim:

Pjesë e departamentit të onkologjisë është edhe DR. Carmelo Pozzo, mjek onkolog italian me më shumë se 20 vite eksperiencë në trajtimin e pacientëve të prekur nga tumoret malinje dhe beninje në faza të ndryshme të sëmundjes!

Në Spitalin Salus mundësohet ndjekja e pacientit në këto hapa:

Në Spitalin Salus do të gjeni:

Mjekët:

Blog:

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie…

Kanceri i mushkërisë

👉Mushkëritë transferojnë oksigjenin që merret nga ajri për në gjak dhe të pastrojnë gjakun nga dioksidi i karbonit i prodhuar nga trupi. ➡️Kanceri i mushkërisë,…