Okulistika në SALUS

Spitali Italian Salus sjell për pacientet Shqiptarë mjekun e njohur Okulist Italian Dr. Paolo Maria Fantaguzzi. Departamenti i Okulistikës në Spitalin SALUS rikthehet me një ekip të specializuar Italian dhe shërbime më të zgjeruara Okulistike kirurgjikale dhe ambulatoriale.

Nëse ju apo të afërmit tuaj kanë nevoj për:
egzaminime të specializuara okulistike apo ndërhyrje specifike Okulistike

Kontaktoni në
Tel: 042 390 500 ose Cel: 068 20 53 180
për të rezervuar vizitën me Dr. Paolo Maria Fantaguzzi mjek kirurg Okulist.