img-0

Oksigjen Ozono Terapia

img-8

Ozoni eshte nje gaz me formule O3 qe formohet nga shkarkimet elektrike ndaj oksigjenit.
Eshte i formuar nga 3 molekula oksigjeni me ngarkese te plote oksidante.
Efektet biologjike te ozonit:
✅ Efekt Antibakterial dhe Antiviral
✅ Aksion Antiinflamator dhe Antiedematoze duke ulur
substancat proinflamatore dhe duke stimuluar neoangeogenezen dhe prodhim te enzimave anti oksidant.
✅ Efekt Cikatricial
✅ Efekt imunodulues: duke ulur radikalet e lire ne gjak ben te mundur rritjen e performances te sitemit imunitar ndaj semundjeve te ndryshme
Ozonoterapia gjen perdorim per semundjet e mepostme:
-Dhimbje e mesit dhe e qafes
-Hernie diskale me lomoboshatialgji (nervi shiatik)
-Artroze e gjurit dhe e kellkut
-Tendinopati
-Herpes zoster dhe simplex
-Procese inflamatore kronike
– Pamjaftueshmeri te venave
-Ulcer diabetike
– Arteriopati periferike
– Trajtimi i infeksioneve urogjinekologjike
– Makulopati digjenereative
– Komplikacione infektive postkirurgjikale
– Trajtim i infeksioneve dentare dhe te gengivave
– Rritje e rezistences ndaj lodhjes

– Procese inflamatore kronike
– Pamjaftueshmeri te venave
– Ulcer diabetike
– Arteriopati periferike
– Trajtimi i infeksioneve urogjinekologjike
– Makulopati digjenereative
– Komplikacione infektive postkirurgjikale
– Trajtim i infeksioneve dentare dhe te gengivave
– Rritje e rezistences ndaj lodhjes
Ozonoterapia është provuar të jetë terapia më e sigurt që ka ekzistuar ndonjëherë në trajtimin e infeksioneve virale, antibakteriale dhe fungine.

Ozoni bën që eritrocitet të furnizojnë indet me më shumë oksigjen
Stimulon leukocitet per të luftuar infeksionet
Oksidon pllakëzat atherosklerotike, zgjeron enët e gjakut duke trajtuar shumë sëmundje të qarkullimit të gjakut.
Ozoni stimulon sistemin antioksidant të trupit
Ai gjithashtu redukton efektet anësore të
kemioterapisë dhe radioterapisë
Ozoni ka rezultuar efektiv në kurimin e: (ulcera diabetike, ulcera varikoze, gangrena, plagë postoperatore, djegie, fistula, fisura etj)

☎️Për të mësuar më tepër rreth kësaj terapie dhe efekteve që sjell për organizmin kontakto 0682053180 / www.salus.al

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm