ÇLIROJENI VETEN NGA VARËSIA NJËHERË E PËRGJITHMONË!

Varësia nga alkooli, droga apo lojërat e fatit bëhet pjesë e së kaluarës në Alba Nostra SALUS.

Personat që kanë zhvilluar këto varësi, shoqërohen përgjatë një programi shumë të specializuar nga desintoksikimi deri në rehabilitimin e plotë psikologjik e social si dhe në motivimin e nevojshëm për të rifilluar nje jetë te re.

Me ndihmën tonë varësia bëhet pjesë e së kaluarës. Ende po e mendoni? Mos humbni kohë!

Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një orar me mjekët tanë telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al