Nefrologji

Departamenti i Nefrologjisë në Salus është një specialitet që bën vleresimin e sistemit urinar dhe patologjitë që lidhen me të. Duke filluar nga patologjitë e veshkave , vezikës urinare dhe patologjitë e ureterit. Mjeket nefrolog të spitalit Salus kryejnë ekzaminimet e nevojshme duke përfshirë dhe ekon e aparatit urinar për të percaktuar saktë patologjitë dhe mënyrën më të sukseshme të trajtimit. 

Patologjitë e trajtuara janë:

Blog:

Glomerulonefritet (GN)

Glomerulonefritet (GN) janë semundje të veshkave, të karakterizuara nga inflamacioni i glomerulave ose i vazave te vogla brenda veshkës që filtrojnë gjakun. Klinikisht mund të…

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie…

Glomerulonefriti

⚠️📣📣Nese keni enjtje te kembeve dhe te fytyres duhet te mendoni te konsultoheni me mjekun nefrolog. Glomerulonefritet janë nder shkaktaret e enjtjes se kembeve duarve…

Infeksionet Urinare

Infeksionet e rrugëve urinare karakterizohen nga inflamacioni i rrugeve urinare e cila shkaktohet nga prania e baktereve ne to. Janë mjaft të shpeshta tek femrat.…

Biopsia e veshkës

📣📣Biopsia e veshkave kryhet prane Spitalit Salus nga mjeket Urologë!!!Biopsia renale perkutane eshte nje procedure e cila kryhet me anestezi lokale me ane te se…

Infeksionet urinare

Infeksioneve urinare dhe pasojat e mostrajtimit të tyre në kohën e duhur! Kontrollohu dhe parandalo!Infeksionet e rrugëve urinare karakterizohen nga inflamacioni i rrugeve urinare e…

Pielonefriti akut

Pielonefriti akut është një infeksion i rëndë i rrugëve të traktit urinar. Pielonefrit do te thotë inflamacion i pelvisit renal dhe veshkes e cila shoqerohet…