Nefrektomia e hapur

Nefrektomia e hapur është një procedurë kirurgjikale ku një ose të dy nyjet e veshkave tërhiqen nga trupi përmes një incizioni të madh në bark. Kjo procedurë zakonisht kryhet për shkak të sëmundjeve serioze të veshkave, siç janë tumorët ose dëmtimet e rënda.

Dr. Carlo Saltutti, mjek ekspert urolog, me eksperiencë shumëvjeçare në spitale si Careggi në Firence apo Ospedale Maggiore në Bologna, pret në Spitalin Salus pacientë që vuajnë nga:

• Gurët në veshka dhe probleme të tjera me veshkat.

• Prostata dhe probleme me fshikëzën urinare.

• Disfunksioni erektil apo probleme të tjera të traktit urinar.

• Patologji tumorale.

Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një orar në numrat që ilustrohen në vijim:

Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një orar:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al