Ndërhyrja në valvulat e zemrës

Valvulopatitë kardiake i referohen problemeve me funksionimin e valvulave të zemrës. Valvulat mund të dëmtohen nga infeksione, trauma, plakja, depozitimi i kripërave, dëmtime të lindura e të tjera.

Diagnoza e një valvulopatie fillon me ekzaminimin klinik të pacientit nëpërmjet askultimit kardiak dhe konstatimit të ndonjë zhurme kardiake.

🔹Katër valvulat e zemrës që mund të dëmtohen janë:
•Valvula mitrale.
•Valvula aortale.
•Valvula pulmonare.
•Valvula trikuspidale.

👨‍⚕️Dr. Carlo Fucci është një ekspert i specializuar në Kardio-Angiokirurgji dhe në trajtimin e sëmundjeve komplekse kongjenitale të zemrës, kirurgjinë Torakale dhe Kirurgjinë e Përgjithshme.

-Me një përvojë të pasur dhe njohuri të thella në fushën e kardiokirurgjisë, Dr. Fucci siguron një kujdes të shkëlqyer shëndetësor dhe trajtimin më të përshtatshëm për çdo pacient.

* * * * * * *
👉🏼Për të rezervuar një orar me Dr. Carlo Fucci, kontaktoni në numrat
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭