Myku i lëkurës dhe i thonjve

Myku mund të shfaqet në këmbë, duar, thonj, trup ose në zona të tjera të lëkurës. Lagështia, dëmtimi i thonjve, ngarkesa e tepërt dhe sistemi imunitar i dobët mund të kontribuojnë në shfaqjen e mykut.

Simptomat e mykut të lëkurës dhe thonjve përfshijnë skuqje, deformim dhe humbje të thoit.

Nëse keni shenja të mykut të lëkurës dhe thonjve, është e rëndësishme të konsultoheni me një mjek për diagnozën dhe trajtimin e duhur.

Infeksioni mund të përkeqësohet nëse nuk trajtohet siç duhet. Për këtë arsye, konsultimi me mjekun është kritik.

Prof. Dr. Andrea Artigiani është kirurg dermatolog, diplomuar në mjekësi dhe kirurgji në Universitetin e Pizës dhe specializuar në Dermatologji dhe Venerologji. Prof. Dr. Artigiani është një ekspert i shkëlqyeshëm në dermatologji dhe e ushtron këtë profesion me qëllimin e vetëm që të mbrojë mirëqenien tuaj.

Për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Artigiani telefononi tani në numrat që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al