Monitorimi i diabetit në Salus.

-Kontrollet periodike mbi diabetin ju ndihmojnë jo vetëm në menaxhimin e diabetit por, edhe për ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm! Analizat dhe konsultat e përcaktuara nga mjekët specialist ndihmojnë në parandalimin e komplikacioneve serioze të lidhura me diabetin, si problemet me veshkën, sytë, këmbët, nervat dhe zemrën.
• Në sajë të kryerjes të Kontrollit total të diabetit, ju përfitoni monitorim të vazhdueshëm online, falas për një vit.
• Me kryerjen e rikontrollit 6 mujor pacientët me diabet do të përfitojnë zbritje ekskluzive prej 10% në të gjithë shërbimet diagnostikuese.
📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500