Xhuljana Lozi

Formazione Scolastica

-Në vitet 2012-2015, përfundon studimet bachelor për Fizioterapi pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore dhe Teknike.

-Në vitin 2016-2017, kreu Masterin Shkencor MSC në Fizioterapi pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore dhe Teknike.

-Në prill të vitit 2014, pajiset me çertifikatë pjesëmarrje në Kongresin e 58-të nacional të Fizioterapisë, me temë : “le patologie del cingolo pelvice e della colonna” .

-Në mars te vitit 2015, pajiset me çertifikatë pjesmarrje në Konferencën për zhvillimin e inteligjencës emocionale tek profesionistët e kujdesit shëndetësore.

-Në prill të vitit 2015, pajiset me çertifikatë pjesemarrje në Konferencen Kombetare të Shkencave Mjekesore II.

-Në maj të vitit 2015,pajiset me çertifikatë pjesemarrje  në “Internatiolan Congress of Biomedical Scieneces”

-Në maj të vitit 2016, pajiset me liçençë pranë UISH.

Occupazione Finita

– Ka kryer praktikë për 4 vite pranë pavjonit të Reumatologjisë, në QSUT.

– Ka kryer praktikë pranë spitalit Pediatrik, në QSUT.

– Ka kryer praktikë pranë pavjonit të Ortopedise, në Spitalin e Traumës.

-Ka kryer  praktikë pranë Qëndrës Kombetare të Mirerritjes dhe Zhvillimit te femijeve me aftësi të kufizuara , në Kombinat.

– Ka kryer praktikë pranë Spitalit Neurologjik QSUT.

– Ka kryer praktikë pranë Poliklinikës Qëndrore nr 3, Tiranë.

-Ka kryer punë vullnetare pranë spitalit të Reumatologjisë,

-Prej 4 vitesh pjesë e Spitalit Salus, në specialitetin e Fizioterapisë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Xhuljana Lozi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS