Prof.Dr.Marco Lorenzini

Education

 • Më vitin 1980,  Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji, Universitetin e  Padovas.
 • Në vitin 1985, perfundon specializimi për Kirurgjinë Plastike, në Universiteti e Veronës.
 • Në vitin 1990, perfundon Specializimin për Kirurgjinë Plastike dhe Rikonstruktive , në Universitetin e Padovës.
 • Në vitin 1992,  ka kryer trajnim pranë Institutit të Kirurgjisë Kranofaciale dhe Plastike në Southfield, Michigan Sh.B.A.

Employment

 • In 1981, Surgeon at “Camillian” Hospital and “Lahansai” Hospital (Thailand), thus joining a humanitarian project for immigrants, promoted by C.O.E.R.R. – U.N.U.
 • In 1982, Doctor in the Department of Plastic-Pediatric Surgery at the Children’s Hospital in London.
 • In the years 1984-1988, Doctor at the Emergency Department of “Valdagno Hospital, U.L.S.S” in Vicenza, also at the Department of Plastic Surgery and the Burn Center of O.C. of Borgo Trento, U.L.S.S. 25, in Verona.
 • From 1993 to 2005, Aesthetic-Plastic Surgeon in the Department of Plastic Surgery and the Burns Center at Verona Hospital.
 • In the years 1994-1997, Part of the team of surgeons for Reconstructive Microsurgery and Craniofacial Surgery, in the hospital of Verona.
 • In 1996, Aesthetic-Plastic Surgeon at the Zenica hospital, Bosnia-Herzegovina, as part of a project promoted by the Piedmont Region. Primary Doctor in the Department of Breast Surgery.
 • From the academic year 1998-1999 to 2005, Professor of Plastic Surgery at the School of “Pediatric Surgery” at the University of Verona.
 • From the academic year 1999-2000 to 2012, Professor of the Specialized School of Plastic Surgery at the University of Verona.
 • From the years 2000-2005, Primary Physician and Consultant for Breast Surgery at the Hospitals of “Bassano del Grappa” in Venice and “Bussolengo” in Verona.
 • In the years 2005 – 2018 Primary Doctor, of Plastic Surgery, at the “Mestre” hospital, in Venice.
 • In the years 2008 – 2014: Part of the medical staff for humanitarian and educational missions at the University of Ngozi (Burundi) and surgical activity in state hospitals, joining a collaboration project organized and managed by the University of Verona and the “ONLUS” association Pro Africa”.
 • From 2011 to date: Professor and member of the Scientific Committee of the Postgraduate Master in “Tropical Surgery and Health Emergencies” organized by the University of Verona, Faculty of Medicine and Surgery.
 • Organizer and promoter of conferences related to Plastic Reconstructive Surgery and Aesthetic Surgery and humanitarian missions, clinical/surgical and didactic training activities, in Europe, Africa and Asia.
 • Author of more than 140 scientific works.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Prof.Dr.Marco Lorenzini

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Prof.Dr.Marco Lorenzini