Prof. Dr. Fabrizio Monti

Arsimi

-Në vitin 1972-1973, student vizitor në Institutin e Patologjisë së Përgjithshme të Universitetit të Triestes.
-Në vitet 1975-1977,student vizitor në Institutin e Klinikës Neurologjike të Universitetit të Triestes.
Në vitin 1979, diplomuar për Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Triestes —Më vitin 1983 , ka kryer Specializimin në Neurologji në Universitetin e Triestes, me vlersime maksimale.
-Në vitin1985, fitues i çmimit për studimin në Neurologji ofruar nga “Comm. B. Rovis “
-Më 1988 ka kryer Specializimin në Neurofiziologji në Universitetin e Firences. -Gjatë trajnimit të tij ai ka fituar shume bursa shkencore.

 

 

Punësimi

-Nga viti 1981 deri në 2004, Drejtor Mjekësor në Klinikën Neurologjike – Universiteti i Triestes
-Nga viti 2004 deri në 2018,  Drejtor i SOS i Neurofiziologjisë Klinike – Spitali Cattinara.
-Deri në vitin 2018 ka qënë përgjegjës i Qendrës Rajonale për studimin dhe trajtimin e epilepsive.
-Profesor në Universitetet e Triestes dhe Udine.
-Anëtar i Lidhjes Italiane kundër Epilepsisë (LICE), i Shoqatës Italiane të Neurofiziologjisë Klinike (SINC), të Shoqatës Italiane të Neurologjisë, të Shoqatës Italiane për studimin e Nervit Periferik.
-Menaxher rajonal i LICE dhe një anëtar i Drejtorëve Kombëtarë të LICE dhe SINC.
-Anëtar i jashtëm i Shoqatës Amerikane të Epilepsisë dhe Shoqatës Amerikane të Neurofiziologjisë Klinike (ACNS).
-Pjesmarrës në shumë konferenca dhe kurse kombëtare dhe ndërkombëtare.
-Organizatori i katër kongreseve kombëtare të mbajtura në Trieste dhe i konferencave të shumta rajonale dhe ndërrajonale.
-Ka botuar mbi 120 punime shkencore (indeksi H = 9) dhe komunikime të panumërta shkencore dhe te referuara.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Prof. Dr. Fabrizio Monti

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS