Prof. Dr. Costantino Zingaretti

Formazione Scolastica

– Më,1978 – Diplomë në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Perugia.
– Më,1985 – Specializimi në Kirurgjinë e Përgjithshme në Universitetin e Pizës.
– Më, 1990 – Specializimi në Kirurgjinë Vaskulare në Universitetin e Bolonjës.

Occupazione Finita

Prof. Dr. Zingaretti, mjek kirurg i ekselencës botërore në fushën e kirurgjisë :
– Nga 1987 deri në vitin 1997, Drejtuesi Kirurgjisë së Nivelit të Parë Spitali “Imola” në Bolonja
– Nga viti 1997 deri në vitin 1999, Drejtor i strukturës së kirurgjisë së përgjithshme, Spitali Urbino , Pesaro.
-Nga viti 1999 – deri më sot , Drejtori i strukturës së kirurgjisë kirurgjisë së përgjithshme dhe vaskulare, Spitalet e “Riuniti Marche Nord” në Pesaro.
– Nga viti 2005 deri në vitin 2016, Drejtor i Departamentit të Kirurgjisë, Spitali Pesaro.
– Që nga viti 2007 – deri më tani, Profesor në Universitetin Politeknik të “Marche” Itali.
– Përvojë kombëtare dhe ndërkombëtare në fushën e Kirurgjisë së Përgjithshme, Vaskulare dhe Laparoskopike.
– Autor dhe bashkëautor në më shumë se 70 botime shkencore në revista kombëtare dhe ndërkombëtare. Organizator dhe folës në më shumë se 30 kongrese shkencore.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Prof. Dr. Costantino Zingaretti

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Prof. Dr. Costantino Zingaretti