Konstantin Shadeev

Arsimi

– Konstantin Shadeev, ka studiuar në Institutin e Kulturës fizike dhe Sportit në Moskë.
-Ka kryer specializimin në Rehabilitim fizik
-Në vitin 2011-të ka kryer trajnimin si Trajner personal i fitnesit, në Shoqatën Profesionale të Fitnesit, (FPA), në Moskë.
-Në vitin 2012-të, ka kryer trajnim në Institutin e Mjekësisë Rehabilituese, në Moskë.
-Në vitin 2013-të ka kryer trajnimin si, Instruktor-metodist LFK, në Universiteti Ndërkombëtar të Rehabilitimit Fizik, në Moskë.
-Në  vitin 2014-të, ka kryer praktikë për Lehtësimin neuromuskular proprioceptiv (PNF), IPNFA në Kiev, Ukrainë.
-Në vitin 2014-të ka kryer trajnimin për Kinesiotaping (FMT) Rock Tape të nivelit të 1 dhe 2–të në Moskë.
-Në vitin 2015, ka kryer kurse për Konceptin manual të terapisë fizike Mulligan, А, В,С, në Moskë.
-Në vitin 2017 ka kryer trjtimin për Terapinë Bobath (NDT), IBITA, në Moskë.

Punësimi

-Nga viti 2012-të deri në  vitin 2021, ka punuar si Fizioterapist Primar në  Qendrën e Rehabilitimit ““Three sisters”​​ në Moskë, Rusi
-Në vitin 2011-të -2012-të, ka punuar si Terapist Fizik në Qendrën e Rehabilitimit Mjekësor “Kimberly Land” në Rusi.
-Në vitin 2010-të-2011-të ka punuar si Terapist Fizik në Qendrën e Rehabilitimit mjekësor “Dikul “, në Rusi.
-Në vitin 2010-2011 ka punuar si fizioterapist i Ekipit të basketbollit PT,  të Moskës.
-Prej 3 vitesh, pjesë e stafit te spialit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Konstantin Shadeev

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Konstantin Shadeev