Dr. Jona Prifti

Arsimi

-Në vitet 2011- 2017 ,kreu studimet universitare për Mjekesi e Pergjithshme pranë Universiteti i Mjekësisë, Tiranë
-Në vitet 2019 – 2023, kreu programin e specializimit në Onkologji, Spitali Universitar “Nënë Tereza”.
-Pjesëmarrëse në konferenca mjekësore brenda e jashtë vendit.
-Tetor 2023 – Trajnim mbi Kancerin e Gjirit, Lugano, Zvicër.
-Nëntor 2023 – Trajnim mbi Kancerin Pulmonar, Lizbonë, Portugali.
-Anëtare e ESMO – Shoqata Europiane e Onkologjisë Mjekësore.
-Përfaqësuese e Shqipërisë në Këshillin Rajonal në Europës Qëndrore dhe Lindore të Shoqatës Amerikane të Onkologjisë Klinike (ASCO).
-Bashkëautore / artikuj e abstrakte të publikuara:

  1. Barra e kancerit të gjirit në Shqipëri – Shoqata Onkologjike Shqiptare, Kongresi 8 i Onkologjisë
  2. Menaxhimi i kancerit të avancuar kolorektal, faktorët që përcaktojnë zgjedhjen e duhur terapeutike për një rezultat më të mirë – Shoqata Onkologjike Shqiptare, Kongresi 8 i Onkologjisë
  3. Një rishikim i literaturës për trajtimin e NET – Shoqata Onkologjike Shqiptare, Kongresi i 8 i Onkologjisë
  4. Gynecological Malignancies in Albania: The Challenges of Cancer Care in a Low Resource County – Clinical and Experimental Obstetrics & Gynecology Journal

 

Punësimi

-Në vitin 2018-2019, Mjeke Specialiste, pranë Drejtorisë Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyruar të Kujdesit Shëndetësor – FSDKSH, Fier.
-Në vitin 2017-2018, Asisente Mjeke pranë në Qëndrës Shëndetësore  Nr 2 në Fier.
-Nga viti 2020 dhe aktualisht, Mjeke Onkologe, pranë Spitalit Salus.

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Jona Prifti

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS