Glendi Kuka

Arsimi

-Në vitin 2009-të, diplomuar për Fizioterapi pranë Fakultetit të Infermierisë në Universitetin e Tiranës.

-Në  2012- të , kreu masterin për Fizioterapi pranë Fakultetit të Infermierisë në Universitetin e Tiranës.

-Studimet e ciklit Bachelor dhe Master janë mbështetur nga ”Handicap International” me pedagogë nga Crea-helb ilya Prigogine, Belgjikë.

-Pjesmarrës në trajnime dhe konferenca të ndryshme brenda vendit.

Punësimi

– Në qershor të viti  2011-të deri në dhjetor të vitit 2011-të, ka punuar si Fizioterapist prane “REHA ALBANIA” (degë e një klinike italiane)

– Nga marsi e vitit 2012-të e në vazhdim pjesë e strukturës spitalore “Salus” si fizioterapist i specializuar kryesisht në rehabilitimin post operator- ortopedik.

-Asistues pranë mjekeve ortoped italian.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Glendi Kuka

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS