Fabjana Deda

Arsimi

-Tetor 2012- Korrik 2018, kreu studimet për Mjekësi të Përgjithshme,në Universitetin e Mjekësise, Tiranë.
-Specializuar në Dermatologji Estetike.
-Specialiste në trajtimin e patologjive të pergjitheshme të lëkurës dhe flokëve, injektimet dhe procedurat estetike mjekësore për lëkurën dhe trupin.

-Maj 2018 – Shkurt 2019, kreu master në Mjekësi Estetike dhe Dermatologji Klinike, “Lindenhofspital”, Bern ( Zvicër ).

-Janar 2021 – Qershor 2021,kreu master në Mjekesi Estetike,në  “Queen Mary University of London”.

-Janar 2022, kreu master të niveli i dytë në Dermatologji Kozmetologjike, Regjenerative dhe Estetike, në universitetin e Pizzas, Itali.

4 Maj 2022 – 12 Maj 2022, kreu trajnimin“Hands On Medical Aesthetic”, Alsir Medical Training, ISTANBUL.

-Nëntor 2015- Shkurt 2019, vullnetare në Urgjencat Kirurgjikale në QSUT
-Kryerje e vizitës klinike mbi të sëmurët kirurgjikalë
-Asistim në intervente kirurgjikale

-Nëntor 2016- Shkurt 2019 vullnetare në Urgjencat Polivalente, në QSUT
-Kryerje e vizitës klinike
-Përkujdesje ndaj të sëmurëve
-Aplikim i procedurave mjekësore

-Tetor 2016, kreu trajnim në Mjekësi Interne  nga ‘Future Doctors Network” Gjermani.

Tetor 2017 – Nëntor 2017, kreu Internship për Kardiologji Klinike dhe Invazive, “Lindenhofspital”, Bern (Zvicër).
-Kryerja e vizitës kardiologjike klinike (EKG, prova ushtrimore, ekokardiografi)
-Asistim në koronarografi

-Në periudhën Shkurt -Prill 2018, kreu Internship- Kirurgji Viscerale Dhe Plastike, Siloah Klinik Dhe Lindenhofspital, Bern (Zvicër)
-Asistim në intervente kirurgjikale, kryesisht kirurgji viscerale dhe plastike

Punësimi

-MAJ 2019- DHJETOR 2019 ,Mjeke e Përgjithshme në Poliklinikën Dermolide, Tiranë, në :
-Kryerjen e konsultave mjeksëore të përgjithshme dhe ndjekja e pacientëve.
-Kryerjen e konsultave dermatologjike dhe aplikimi i procedurave mjekësore estetike.
-Ndjekjen e pacienteve post-operator.
-Nutricion/ dietologji. Ndjekja e pacienteve qe vendosin Balonin Intragastrik.

-MAJ 2019- DHJETOR 2019, Pedagoge në ‘DERMOLIFE ACADEMY’, Tiranë në lëndët :
-Dermoestetike
-Kimi
-Nutricion
-Sociologji
-Psikologji

-DHJETOR 2019,Mjeke e Përgjithshme në Spitalin Salus, në
– Kryerjen e konsultave mjeksëore të përgjithshme dhe ndjekja e pacientëve.
-Ndjekja mjekësore periodike e punonjesve në kompani të ndryshme në pergjegjesin e spitalit.

TETOR 2020, Mjeke në Mjekesi Estetike dhe Dermatologji ne kliniken “KOHAV”, Tiranë

-Pjesëmarrëse në trajnime të ndryshme, si dhe botues i disa artikujve :
-Mjeke vullnetare në Maratonën e Tiranës 2016
-Vullnetare në sensibilizimin e gruas për vetëekzaminimin e kancerit te gjirit
-Trajnim mbi mjekësin estetike me Dr.Guido Cappare, 2017
-Trajnim mbi procedurat e mjekesise estetike, Neauvia, 2020
-Trajnim mbi aplikimin e Jetpeel, 2020
-Trajnim mbi rigjenerimin dermal dhe trajtimin e problematikave te lekures me radiofrekuencen me mikrogjilpera, Sylfirm, 2020
-Trajnim mbi biorigjenerimin pa gjilpera, Wiqo, 2021
-Trajnim mbi metodat rigjeneruese te zones intime tek femrat, Neauvia, 2021.
-Bashkë botuese në librin  ‘NJOHURI MBI DERMO-ESTETIKEN, NUTRICIONIN DHE FIZIOTERAPINE’ AUTORE:DR.LIDA HOXHA, DR.FABJANA DEDA,  DR.ANISA CELA, në shtator 2019.
-Bashkë botuese në librin  ‘EDUKIMI POST OPERATOR’  AUTORE: DR. LIDA HOXHA, DR.FABJANA DEDA, DR. ANISA CELA,në shtator 2019.
-Pjesëmarrëse në konferenca si :
-Marketingu Farmaceutik 2015, MAYA
-Inovacionet në mjekësi 2016, MAYA
-Kongresi i Fitness dhe Nutricionit, BRAINSTORM-
-First aid and reanimation, AMFE, Shtator 2021
-Impakti i COVID19 ne patologjite akute dhe kronik, menaxhimi i tyre. Urdheri i Mjekut Durres, Dhjetor 2021.

-Anëtare në :
Organizatat MAYA dhe AMFE (Albanian Medical Federation for Europe)
– Anetare në EADV, EUROPEAN ACADEMY OF DERMATOLOGY AND VENEREOLOGY.
– Mjeke Prezantuese dhe Trajnuese për Profhilo ne Shqiperi.
-Mjeke Prezantuese dhe Trajnuese për Alliaxin ne Shqiperi

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Fabjana Deda

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS