Dr. Yllson Ibraimllari

Formazione Scolastica

-Nga viti 1986 deri në vitin 1990 kreu shkollën e mesme “Buçimas “ në Pogradec.
-Nga 1992 deri në vitin 2000, kreu Fakultetin e Mjekësisë në Universiteti i Tiranës, në të cilin u diplomua në Mjekësi të Përgjithshme.
-Më 10 prill të vitit 2015, përfundon praktikën dhe specializimin në Traumatologji liçenca nr. 1050 nga Urdhri i Mjekëve të Shqipërisë.

Occupazione Finita

-Nga 26 shkurt i vitit 2010 deri në 4 shkurt te vitit 2011, Mjek në Drejtorinë e Përgjithshme të
Burgjeve, në Qendrën Spitalore të Burgjeve, prane Ministrisë së Drejtesisë.
-Nga 28 qershor I vitit 2002 deri në 26 nëntor te vitit, Mjek, privat pranë i “Oborrit Mbretëror Shqipëtar”.
-Nga 9 Qershor 2001 deri në 31 Mars të vitit 2004, Kontrolli i standardeve dhe gjykimi professional, pranë Urdhrit të Mjekëve të Shqipërisë, Inspektor i Entitetit Publik Profesional të Këshillit të Qarkut Tiranë
-Nga viti 2010 deri në vitin 2016 Mjek në Qendrën Spitalore Nënë Tereza, Shërbimi Universitar Ortopedik / Traumatologjik në Qendrën Traumatike
-Nga Shtatori vitit 2011 deri në 10 Prill të vitit 2015 Internist, specializant dhe praktikant , në Qendrën Spitalore Nënë Tereza, Shërbimi Universitar Ortopedik / Traumatologjik në Qendrën Traumatike me përgjegjësitë, Pjesëmarrja në ndërhyrje kirurgjikale dhe ndjekja e protokolleve mjekësore.
-Nga Korriku i vitit 2016 e në vazhdim Mjek Ortoped – Traumatolog prane Spitali “SALUS”

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Yllson Ibraimllari

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Yllson Ibraimllari