Dr. Walter Piubello

Arsimi

-Dr. Walter Piubello u diplomua në 1973 në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Padovës.
– Në vititn 1977 u specializua në Sëmundjet e Aparatit Digjestiv në Universitetin e Padovës .
-Në vitin 1980 u specializua ne Mjekësinë Interne ne Universitetin e Padovës .
-Në vitin 1989 u specializua në Mjekësinë Sportive në Universitetin e Verona me rezultate te shkelqyera.

Punësimi

-Në Vitin 1974- 1975 , ka qënë Mjek i ekupiazhit te forcave ajrore
-Ne vitin 1976 deri në vitin 1987 ka qënë asistent i klinikës mjekësore në Polikliniken Universitare në Verona.
-Ne vitin 1987 deri ne vitin 1997 ka qene drejtues kryesor dhe mjek Intern-Gastroenterolog ne spitalin “Salò” ne province e Breshias.
-Në vitin 1997 deri ne vitin 2015 ka qene Drejtues ne Mjeksin Interne dhe Endoskopine Digjestiv ne spitalin “Desenzano del Garda” ne province e Breshias.
-Dr. Waltet Piubello gjate eksperiences se tij shume vjecare ka kryer rreth 30.000 ekzaminime Ezofagogastroduodenoskopia (ezofagu, stomaku dhe duodeni)
-Rreth 15 000 kolonoskopi
– Rreth 3000 nderhyrje ERCP
Diagbostikon dhe trajton patologjitë e mëposhtme:
-Kalkulozat biliare (e tëmthit dhe e rrugëve biliare)
-Cirroza hepatike dhe komplikacionet
-Hepatiti Kronik
-Semundjet inflamatore kronike të aparatit tretës
(morbo Crohn dhe Koliti Ulceroze)
-Pankreatiti acute dhe kronike
-Sindroma e aparatit tretës të irrituar IBS
-Stipsi ose konstipacioni kronik
-Semundje divertikolare
-Patologji akute dhe kronike të ezofagut dhe stomakut
-Endoskopia digjestive
-Ezofagogastroduodenoskopia diagnostike dhe operative
-Kolonoskopia diagnostike dhe operative
-Polipektomi e polipeve të traktit të sipërm
-Polipektomi e polipeve të kolonit
-Hemorragji gastro-intestinale
-Trajtim i variçeve të ezofagut
-Endoskopia biliopankreatike diagnostike dhe operative
-ERCP
-Pozicionim i protezave të përhershme dhe të përkohshme në stenoza të traktit tretës
-Trajtime me balloon pneumatik të stenozave të aparatit tretës
-Pozicionim i gastromiesë perkutanee PEG

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Walter Piubello

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS