Dr. Viola Cala

Arsimi

-Në vitet 1996 – 2000, kreu shkollën e Mesme të Përgjithshme “Dhaskal Todri” në Elbasan.

-Në vitet 2000 – 2006-të,  ka studiuar në Universitetin e Mjekësisë , pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë, dega Mjekësi e Përgjithshme.

-Në vitet 2011 – 2015- të kreu specializimin në Universitetin e Tiranës , Fakulteti i Mjekesisë për Sherbime Imazherise ,QSUT.

Punësimi

-Në vitet 2006 – 2009-të , Mjeke e Përgjithshme në Qënder Shendetësore, Elbasan.

-Në vitin 2007-të e në vazhdim Pedagoge e Jashtme në Universitetin “Aleksander Xhuvani”  në Fakultetin e Infermierisë, lenda Farmakologji.

-Në vitin 2007 – 2008-të,  Pedagoge në Kolegjin Universitar “Medicom”

-Në vitet 2008 –2010- të  Pedagoge e Jashtme në Universitetin “Kristal”, lenda Farmakologji.

-Në vitet 2010 – 2011- të  Mjeke e Përgjithshme dhe drejtoreshë e Qëndrës Shëndetesore nr.4  Elbasan.

-Në vitin 2011-të e në vazhdim Mjeke Radiologe në sherbimin e Radiologjisë pranë QSUT-ës.

-Në vitin 2016 e në vazhdim Mjeke Radiologe në Spitalin Italian “Salus”

-Në vitin 2018-të e në vazhdim Pedagoge e Jashtme në Fakultetin e Mjeksisë, lenda Radiologji.

-Pjesëmarrëse në konferenca dhe trajnime të ndryshme, brenda dhe jashtë vendit.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Viola Cala

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS