Dr. Vincenzo Fornaro

Arsimi

Punësimi

Dr. Vincenzo Fornaro, është mjek specialist ORL! Dr. Fornaro ka kryer një numër të madh operacionesh të polipeve nasale dhe patologjive të tjera naso-sinusale. Ka punuar si mjek ORL në spitalin A.Perrino në Brindisi dhe S.G.Moscati në Taranto dhe është specialist në kirurgjinë paranasale.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Vincenzo Fornaro

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Vincenzo Fornaro