Dr. Urim Dushku

Arsimi

1998-2002 – Deftese pjekurie, Gjimnazi Ibrahim Rugova Tirane
2002 – 2006 – Diplome,´´ Infermier i Pergjithshem´´, Fakulteti Infermierise, Universiteti Tiranes
2007-2013 – Diplome, ´´Master i Shkencave Mjekesi e Pergjithshme´´, Fakulteti Mjeksise, Univeresiteti Mjeksise, Tirane
2015-2019- Diplome, Specializimi afatgjate pas universitar dega ´´Mjekesi Urgjence´´,Fakulteti Mjeksise, Universiteti Mjeksise , Tirane
Tetor 2005-Janar 2006- Deshmi Spcializimi ´´Fizio-kinezo-terapi´´, Universiteti Sporteve ´´´Vojo Kushi´´ Tirane
Mars 2021 – Anestezi-Reanimacion-Terapi Intensive, Rezident, UNIZKM&Universiteti ´´Tor Vergata ´´ Rome
12 Tetor -16 Tetor 2019 – Certefikim , Kongresi Europian i Urgjencave Mjeksore, Prage, Republika Ceke
3 Djetor-6 Dhjetor 2020 – CME/CPD Certefikate , Kongresi 18 Boteror ´´Insuline resistance Diabets & Cardiovascular Disease (Live Interactive Online)

Punësimi

Prill 2019 dhe ne vazhdim, Mjek Specialist Urgjence prane Urgjences Polivalente te Spitalit Rajonal Shkoder dhe Mjek Sherbimi, në Sherbimin e Kardiologjise te Spitalit Rajonal Shkoder!
Qershor 2019-Janar 2020, Mjek Specialist Urgjence dhe Shefi Sherbimit te Urgjences Polivalente Spitali Rajonal Shkoder
Janar 2020 dhe ne Vazhdim Mjek Specialist Urgjence dhe pergjegjes i Urgjences Spitali Salus, Tirane
Shkurt 2015 – Mars 2019, Mjek Specializant “Mjekesi Urgjence”, Prane Qendres Spitalore Universitare “Nene TEREZA”,Tirane
Shkurt 2014 – Prill 2019, Mjek i Pergjithshem Prane Spitalit Amerikan Tirane,Departamenti Urgjences dhe Kardiologjise
Shkurt 2014 – Shkurt 2015, Mjek Familje Prane Qendres Shendetsore “Pjeter Budi”,Burrel
Nentor 2007- Janar 2014 Infermier i Pergjithshem ne Sherbimin e Kardiologjise dhe Hemodinamikes,Prane Qendres Spitalore Universitare “Nene TEREZA”,Tirane
Maj 2006 – Prill 2011, Infermier i Pergjithshem Prane Klinikes Mjekesore “IKEDA”,Tirane
Mars 2006 – Shtator 2006, Infermier Prane Qendres Amerikane te Shendetit Mendor, Tirane

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Urim Dushku

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Urim Dushku