Dr. Tolga Akkaya

Arsimi

– Në vitet 1989-1996, Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, në Universitetin “Hacettepe” në Ankara.
– Në vitet 1998-2003, kreu specializimin për Ortopedi dhe Traumatologji në Fakultetin e Mjekësisë , në Universitetin “Hacettepe” ne Ankara
– Pjesëmarrës në trajnime, kurse dhe seminare të ndryshme për :
– Traumatologji sportive dhe kirurgji artroskopike
-Trauma ortopedike për të rriturit dhe fëmijët
– Bazat e Artroskopisë së gjurit, në Ankara
– Kurse dhe trajnim për kirurgjinë dhe traumat e gjurit , në Ankara
-Kurse themelore për ILIZAROV (zgjatjen e kockave), në Adana
– Kurse të avancuara për Artroskopinë e këmbës dhe kaviljes, në Ankara
– Kurse dhe trajnim për kirurgjinë miniinvazive në shtyllën kurrizore, në Stamboll.
– Kurse dhe trajnim për Artroplastikën totale të kyçeve
– Kurse dhe trajnim për trajtimet e traumave Lumbare dhe Toreakale , për adultët, në Stamboll.

Punësimi

Në vitet 2003 – 2007, pjesë e Qëndrës Spitalore Universitare “Konya Baskent”, Turqi
Ne vitet 2007 – 2008, pjesë e strukturave në Spitalin “Antalya Anadolu”, Turqi
Në vitin 2008 – 2009 pjesë e strukturave në Spitalin “An-deva”, Turqi
Nga viti 2010 dhe në vazhdim, Shef i Departamentit të Ortopedisë dhe Traumatologjisë në Spitalin, “Uncalı Meydan”, Antalia
Në vitin 2016, Konsulent në Departamentin e Ortopedisë, për kirurgjinë e shpatullave dhe bërrylave pranë Spitalit Liv, në Stamboll
Anëtar në :
-Shoqatën Turke të Ortopedisë dhe Traumatologjisë, Arthroplasty, Dega Cankaya
-ISAKOS (Anëtarësim aktiv)
-EFOST
-AOSPINE .

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Tolga Akkaya

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Tolga Akkaya