Dr. Sokol Peçnikaj

Arsimi

-Nga viti 1991 deri ne vitin 1997, ka studiuar në Universitetin e Mjekësisë , pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë, dega Mjekësi e Përgjithshme .

– Në vitin 1998 deri në vitin 2002, ka kryer specializimin afatgjatë,  në Universitetin e Mjekësisë, pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë, në departamentin e Anestezisë dhe Reanimacion.

– Liçence profesionale në specialitetin Anestezi – Reanimacion.

Punësimi

-Nga Maji i vitit 2002 deri në Shtator te vitit 2009 , drejtori i Qendrës Shëndetsore në Golem.

-Nga Shtatori i vitit 2009 deri në Qershor të vitit 2011, mjek specialist në shërbimin e Anestezi dhe Reanimacion, pranë QSUT “Nënë Tereza” Tiranë.

-Nga Qershori i vitit  2011 deri në Nentor të vitit 2019 ,mjek anestezist në Spitalin Rajonal në Durrës.

-Nga Nentori i vitit 2019 e në vazhdim, mjek specialist në shërbimin Antestezi dhe Reanimacion pranë Spitalit Salus.

-Në vitet 2017 deri në 2020, Pedagog i Jashtëm në Universitetin “ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË “.

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Sokol Peçnikaj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS