Dr.Shkelqim Methasani

Dr. Shkëlqim Methasani

Arsimi

Nga viti 1990 deri në vitin 1995 – Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme, Universiteti i Mjekësisë së Tiranës.
Nga viti 2003 deri në vitin 2007 – Specializim Anestezie dhe Reanimacioni (Departamenti Anestezisë dhe Kujdesit Intensiv) QSUT.

Punësimi

Nga viti 1996 deri në vitin 2003 – Mjek në D.R.S.K.SH, Fier.
Nga viti 2007 deri në vitin 2011 – Anestezist reanimator në Spitalin Amerikan, Tiranë.
Nga viti 2001 deri në vitin 2023 – Anestezist reanimator në Spitalin Hygeia, Tiranë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Shkëlqim Methasani

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Shkëlqim Methasani