Dr.Rovena Xhafa

Formazione Scolastica

Në vitin 2006 ka perfunduar Shkollen e Mesme te Pergjithshme, “Sali Nivica” Tepelene.
-Në vitin 2017 ka përfunduar programin e trajnimit të Vullnetareve dhe Infermiereve pranë Kryqit te Kuq në Athine, Greqi
-Në Vitin 2017  ka kryer specializimin “ Master Practitioner on Eating Disorder and Obesity that is approved by the British-Psychological Society”
-Në vitin 2018-të,  diplomuar ne Universitetin e Dietologjise /Nutricionist ne “Harokopio University” ne Athine, Greqi.
-Në viti 2018 është trajnuar si “Specialiste e Ushqimit te Atleteve” nen kujdesin e “ Komitetit Nderkombtare te Ushqimit Sportiv” ne SH.B.A.
-Në vitin 2019 është trajnuar në Institutin e Formimit Profesional ( AKMH), Ëmbëlsira moderne dhe dietike , Artin e ëmbelsirave
-Në vitin 2020 , mer licencen  për ushtrimin e profesionit të Dietologes/Nutricionistes nga Drejtoria e Përgjithshme për Shëndetin dhe Mirëqenien Publike , në Athinë, Greqi.
-Trajnim në 2021 : Gynecologic Oncology & Breast Oncology  (Aristotle University of Thessaloniki),Greqi
-Msc në 2022 ,  Myoskeletal Oncology: Diagnosis Treatment  and Research, National and Kapodistrian University of Athens

Occupazione Finita

-Nga shtatori deri në dhjetor te vitit 2011,  Dietologe/Nutritionist, në Kontrollin e Produkteve Ushqimore në laborator, pranë Kompanise Furnizuese e zinxhirit ushqimor “Hellenic Catering SA”Pallini, në Athinë , Greqi
– Nga gushti i vitit 2014 deri në maj të vitit 2015-të, Dietologe/Nutritionist  për Formulimin e skemave dietike për pacientet në Spitalin e Përgjithshëm “ Korgialenio- Benakeio” Kryqi i Kuq, Ampelokipi,  në Athinë , Greqi
-Nga gushti i vitit 2014  deri në dhjetor të vitit 2015, Dielologe/Nutritionist në Informimin  e fëmijëve të moshës (4-5 vjec) mbi vleren e ushqimit të shëndetshem si mënyrë jetese dhe efektet  e dobishme të aktivitetit fizik në jetën e përditshme , pranë Kopshti i Bashkisë së qytetit “Virona” , në Athinë , Greqi
-Nga qershori  deri në dhjetor të vitit  2019, Dietologe Klinike  për etiketat dietike të ëmbëlsirave në kompleksin “Neptune Resort Covention” , dhe “Olympic Holidays SA Kos”, në Greqi.
-Nga shkurti i vitit 2020 deri në qershor të vitit 2021,  Dielologe Klinike  për Perpunimin e etiketës ushqimore të ëmbelsirave me pak sheqerna dhe yndyrë, për klientet me diabet, fëmijet, gratë shtatzanë apo për moshën e tretë në  Palaio Faliro ne Athine , Greqi
-Nga qershor- gusht 2021, Dietologe Klinike në Shërbimin e Endokrinologjisë në QSUT, Tiranë.
-Tashmë , pjesë e Spitalit Italian Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Rovena Xhafa

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Rovena Xhafa