Dr.Rovena Xhafa

Arsimi

-Ne vitin 2006 ka perfunduar Shkollen e Mesme te Pergjithshme, “Sali Nivica” Tepelene.

-Ne vitin 2017 ka perfunduar programin e trajnimit te Vullnetareve dhe Infermiereve prane Kryqit te Kuq ne Athine, Greqi.

-Ne vitin 2019 eshte trajnuar ne Institutin e Formimit Profesional ( AKMH), Embelsira moderne dhe dietike , Artin e embelsirave.

-Ne Vitin 2017  ka kryer specilizimin “ Master Practitioner on Eating Disorder and Obesity that ish approvet by the British-Psychological Society”

-Ne vitin 2018,  diplomuar ne Universitetin e Dietologjise /Nutricionist ne “Harokopio University” ne Athine, Greqi.

-Ne  viti 2018 eshte trajnuar si “Specialiste e Ushqimit te Atleteve” nen kujdesin e “ Komitetit Nderkombtare te Ushqimit Sportiv” ne SH.B.A.

-Ne vitin 2020 , mer licencen  per ushtrimin e profesionit te Dietologes/Nutricionistes nga Drejtoria e Pergjithshme per Shendetin dhe Mireqenien Publike , ne Athine, Greqi.

-Msc- Myoskeletal Oncology Diagnosis Treatment-Research and Research, Narional and Kapodistrian University of Athens

Punësimi

-Nga shtatori deri ne dhjetor te vitit 2011,  Dietologe/Nutritionist, ne  Kontrolln e Produkteve Ushqimore ne laborator, prane  Kompanise Fumizuese e zinxhirit uhqimore “Hellenic Catering SA”Pallini, ne Athine , Greqi

– Nga gushti i vitit 2014 deri ne maj të vitit 2015, Dietologe/Nutritionist  per Formulimin e skemave diorite per pacientel ne Spitalin e Pergjithshem “ Korgialenio- Benakeio” Kryqi i Kuq, Ampelokipi,  ne Athine , Greqi

-Nga gushti i vitit 2014  deri ne dhjetor te vitit 2015, Dielologe/Nutritionist ne Informimin  e femijeve te moshes (4-5 vjec) mbi vleren e ushqimit te shendetshem si menyre jetese dhe  femijeve mbi efektet  e dobishme te aktivitetit fizik ne jeten e perditshme , prane Kopshti i Bashkise se qytetit “Virona” , ne Athine , Greqi

-Nga qershori  deri ne dhjetor të vitit  2019, Dietologe Klinike  per etiketat dietike të embelsirave ne kompleksin “Neptune Resort Covention” , dhe “Olympic Holidays SA Kos”, në Greqi.

-Nga shkurti i vitit 2020 deri ne qershor te vitit 2021,  Dielologe Klinike  per Perpunimin e etiketes ushqimore të embelsirave me pak sheqerna, yndyre per klientet me diabet, fëmijet, femrat shtatzane apo per moshen e trete në  Palaio Fliro ne Athine , Greqi

Tashmë , pjesë e Spitalit Italian Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Rovena Xhafa

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Rovena Xhafa