Prof. Dr. Paolo Maria Fantaguzzi

Formazione Scolastica

 

– Më 1983, u diplomua për mjeksi dhe kirurgji me rezultate të shkelqyera, në Universitetin e Bolonjës.

– Më 1988, u specializua në Oftamologji, me rezultate ekselente , në Universitetin e Bolonjë.

– Nga viti 1988-1991, ka qënë mjek specialist në Departamentin e Okulistikës, në  Qendren Shëndetësore Lokale në Cesena, Itali.

– Nga viti 1988-2000, ka qënë mjek i nivelit të parë në departamentin e Oftamologjise , me kohë të plotë pranë, Qëndres Shëndetësore Lokale ne Bolonja  , Itali

– Nga viti 2000- dhe në vazhdim, drejtues i nivelit te lartë në departamentin e Okulistikës, pranë   Autoritetit Shëndetësor Lokal ne  Forlì, Itali.

Occupazione Finita

 

-Ka kryer mijëra ndërhyrje gjatë viteve të eksperienses së tij, për të gjitha sëmundjet e syve, veçanërisht në lidhje me patologjite e retinës dhe trajtimin e glaukomës. Është Sekretari Shkencor i “GIVRE”, Grupi Italian i Kirurgjisë së Retinës së Vitreoretinale.

-Ka qënë bashkepuntor me Kliniken PCM, në Moden, Itali për disa vite dhe në mënyrë graduele gjatë rritjeve të suksesshme ndër vite,  u bashkua  stafit të Polianbulatorit në vitin 2017.

-Ka bashkepunuar dhe ushtruar eksperiencen e tij, në spitali e Autoritetet Shëndetësore të Riccione, Cesena, Bologna dhe Forlì, në të cilin aktualisht  është drejtor mjekësor.

-Ka qënë prej disa vitesh shef i Departamentit të Okulistikes, në Spitalin “Morgagni” në Forlì, Itali

-Bashkëpunimi me Klinikën e Kirurgjisë ne “Modenese” në Moden, Itali, vazhdon prej disa vitesh dhe bazohet në vlerësimin e cilësisë së strukturës dhe shërbimeve të saj.

-Ka bashkepunuar gjithashtu me strukturen  “Casa di Cura”, San Lorenzino, në departamentin e Okulistikës në provincen e  Forlì ne Cesena.

-Ështe profesor, kryetari, relator, bashekpunetore  pjesëmarrës në kongreset Kombëtare edhe Ndërkombëtarët, kirurg konsulent, ne trajnime dhe konferenca gjate te gjithe viteve te experiences se tij.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Prof. Dr. Paolo Maria Fantaguzzi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Prof. Dr. Paolo Maria Fantaguzzi