Dr. Paolo Cannito

Arsimi

-Më 26 Prill 2000, Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji, Universiteti i Pizës, Itali.

-Më 29 tetor 2004, Specializuar  në Geriatri dhe Gerontologji me rezultate te shkelqyera, Universiteti i Pizës, Itali.

-Më 27 korrik 2005 Fitues i vendit të parë në konkursin në bazë të kualifikimeve dhe provimeve në Mjekësi dhe Kirurgji në Pronto Soccorso di Livorno, Itali.

-Ideator i Aktiviteti Geriatrik ambulator, spitali i Livornos, Itali (2009 – 2016).

 

Punësimi

-Nga 04 Mars 2021 deri më 31.08.2022, Drejtues Shëndetësor i Burgjeve të Livornos dhe L’Isola di Gorgona, Itali.

-Nga 01 Mars 2017 – 03 Mars 2021, Shef i Departamentit të Emergjencave të spitalit Villamarina në Piombino, Itali (01 Mars 2017 – 03 Mars2021).

– Nga Prilli i viviti 2005 deri në Shkurt 2017,Mjeku i Ndihmës së Parë, Spitali Livorno, Itali

-Në Qershor 2004 – Mars 2005, Mjek i Ndihmës së Parë, Spitali “Versilia” në Lido di Camaiore, Itali.

-Prill 2001 – Qershor 2004, Mjek Primar në provincat toskane të Pizës dhe Livornos, Toskanë, Itali.

-Në vitet 2005 – 2007, Anëtar i Komitetit Bioetik të Kishës Baptiste Ungjillore Italiane.

-Pjesëmarrës në kurse, trajnime dhe konferenca rreth Urgjencave Mjekesore.

-Tashme, pjesë e Urgjencës së Spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Paolo Cannito

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Paolo Cannito