Dr. Paolo Agostini

Formazione Scolastica

  • Master Universitar në Mjekësinë e Gjumit për vitin akademik 2016 – 2017 (teza përfundimtare TORS dhe OSAHS).
  • Më 21 maj 2013 specializimi në Neurokirurgji me një tezë mbi kirurgjinë endoskopike të tumoreve të hipofizës (vetë raste kirurgjikale gjatë vijimit të detyrueshëm në Divizionin e Neurokirurgjisë të Spitalit Treviso).
  • Specializimi në Foniatri më 27 korrik 1984 dhe në otolaringologji më 16 korrik 1961.

Occupazione Finita

  • Nga 01.07.2005 e në vijim, Mjek ORL i Spitalit * San Bassiano ‘në Bassano del Grappa.
  • Nga 2004 deri më 30.06.2005 Drejtor i së njëjtës strukturë; nga korriku 1996 deri në qershor 2004 menaxher në të njëjtën strukturë.
  • Nga 01.04.1980 deri më 05.05.1981 asistent me kohë të plotë në Divizionin ORL të Spitalit San Donà di Piave.
  • Nga 19.11.1979 deri më 31.03.1980 mjek ORL në të njëjtën strukturë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Paolo Agostini

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS