Dr. Paolo Agostini

Arsimi

Master Universitar në Mjekësinë e Gjumit për vitin akademik 2016 – 2017 (teza përfundimtare TORS dhe OSAHS).
Më 21 maj 2013 specializimi në Neurokirurgji me një tezë mbi kirurgjinë endoskopike të tumoreve të hipofizës (vetë raste kirurgjikale gjatë vijimit të detyrueshëm në Divizionin e Neurokirurgjisë të Spitalit Treviso).
Specializimi në Foniatri më 27 korrik 1984 dhe në otolaringologji më 16 korrik 1961.

Punësimi

Nga 01/07/2005 e në vijim, Mjek ORL i Spitalit * San Bassiano ‘në Bassano del Grappa.

Nga 2004 deri më 30/06/2005 Drejtor i së njëjtës strukturë; nga korriku 1996 deri në qershor 2004 menaxher në të njëjtën strukturë;

Nga 01/04/1980 deri më 05/05/1981 asistent me kohë të plotë në Divizionin ORL të Spitalit San Donà di Piave.

Nga 19/11/1979 deri më 31/03/1980 mjek ORL në të njëjtën strukturë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Paolo Agostini

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Paolo Agostini