Dr. Olta Zeneli

Arsimi

Nga viti 2008 deri në vitin 2014 – Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme, Universiteti i Mjekësisë së Tiranës.
Më 2015 – Licencë për ushtrimin e profesionit të Mjekut, UMSH.

Kualifikime
Nga prill 2016 deri në shtator 2016 – General English Course at Upper Intermediate Level.
Më 2017 – AED Training.
Maj 2019 – Emergency Response Training and Evacuation Drill.
Qershor 2019 – Tissue Viability Course.
Korrik 2019 – Induction Seminar.
Tetor 2015 – Parandalimi dhe mbajtja nën kontroll e hipertensionit në popullsinë e rritur.
Korrik 2015 – Communication,Teamwork, Leadership and Problem Solving Wifi Albania,Tirana.

Pjesëmarrje në konferenca të organizuara nga universiteti:
– Active Participation in “6 National Conference of Medical Siences-KKSHM 6”.
– Active participation in “Sëbashku Kundër Kancerit Gjinekologjik”.
– Participation in “Internal Medicine Case-Based Learning”.
– Participation in “Current concepts of non-alcoholic fatty liver disease, Hepatitis B & C in US”.

Punësimi

–Korrik 2021 – Tetor 2021 – Mjeke urgjence, Spitali Continental
–Shkurt 2020 – Qershor 2021 – Mjeke e përgjithshme, QSH Klos, Mat, Qarku Dibër
–Nëntor 2016 – Tetor 2019 – Senior Care Assistant, Care Malta
–Mars 2015 – Maj 2016 – Mjeke e Përgjithshme, QSH Komsi DSHP Mat, Qarku Dibër

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Olta Zeneli

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Olta Zeneli