Dr. Mehmet Gültekin Ercan

Arsimi

-Në vitet 2000-2009 , ka perfunduar Fakultetin e Mjekësisë në Gaziantep , TURQI.

-Në vitet 2010-2015, kreu specializimin për Kardiologji në Universiteti e Shkencave “BILIM”  në Spitalin “Şişli Florence Nightingale”, STAMBOLL.

-Pjesëmarrës ne trajnime, konferenca dhe kongrese te ndryshem ne fushen e Kardiologjise.

-Tashmë pjesë e Spitalit Salus.

Punësimi

Në vitet 2000-2010 ,Mjek i Përgjithshem në spitalin ” AkdağmadeniYozgat‘a”

Në vitet 2010-2015, Asistent i kardiologjisë në  Universiteti e Shkencave “BILIM”  në Spitalin “Şişli Florence Nightingale”, STAMBOLL.

Në vitet 2015-2017, Mjek Kardiolog në Spitalin Shtetëror ” Ordu”  Fatsa.

Nga 2017 e në vazhdim, Mjek Kardiolog në Spitalin Shtetëror, “Çarşamba”Samsun

-Specializuar në trajtimin  e sëmundjeve kardiologjike :

-Bllokimin e arteive koronare
-Bllokimi Total Kronik (CTO) në të gjitha arteriet koronare dhe arteriet periferike
-Trajtimi prekutan i stenozës së valvulës mitrale dhe të aortës.
– Implantimi transkateterik i valvulës së aortës (TAVI)
– Koarktacioni i Aortës
– Bllokim i aortës abdonimale, i arteries intestinale (Mezenterike), i arteries karotide, i arteries subklavia, i arteries renale, i arteries së krahut dhe të këmbës.
-Trajtimi i plagës në këmbë
-Trajtimi i Aneurizmave arteriale me balon
-Implantimi Pace Maker
-Bllokimi i arteries penile (Disfunksion erektil)

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Mehmet Gültekin Ercan

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Mehmet Gültekin Ercan