Dr. Massimiliano Del Ninno

Arsimi

– Në vitin 1991, u diplomua në Mjekësi dhe Kirurgji, në “Università Cattolica del Sacro Cuore”, në Romë.
-Më  1995 , u  specializua në Otorinolaringologji dhe kirurgjinë Cerviko-Faciale, në “Università Cattolica del Sacro Cuore”, në Romë.

-I specializuar në Kirurgjinë endoskopike për të gjitha patologjitë inflamatore (sinuzit kronik hiperplastik, polipet nazale) dhe neoplastike e regjionit nazo-sinusal dhe te bazes së përparme te kraniumit.

-I specializuar në diagnostikimi endoskopik nëpermjet fibroskopit rigid dhe fleksibel për perkufizimin e patologjive inflamatore dhe neoplastike nazo-sinusale dhe faringo-laringeale.

-I specializuar në diagnostikim rinologjik dhe rinoalergologjik me kryerjen e testeve alergjike in vivo (testi i lekures) per alergenet inhalatore kryesore.

-I specializuar në diagnostikim dhe terapit të sindromave te marramendjes funksionale dhe organike nepermjet kryerjes se te gjitha testeve vestibulare spontane dhe te provokuara

Punësimi

-Ne vitin 1993-1994 – Mjek  pranë regjimentit VII “PENNE” Cecchignola, Romë

-Nga viti 1995 ne 2000,  Mjek në shërbimin e Alergologjisë në Polikliniken Universitare “Agostino Gemelli”, Romë.

-Nga viti 2000 ne 2002, Mjek ekzekutiv i nivelit te pare, në Departamenti multispecialistik ORL, në  Poliklinika Universitare “Agostini Gemelli”, Romë.

-Nga viti 2002 deri 2008, Mjek ekzekutiv i nivelit te pare, në Departamentit multispecialistik ORL, në Shoqerinë  Spitalore Multispecialistike “San Filippo Neri”, Roma

-Nga viti 2008 e në vazhdim, Mjek ekzekutiv i nivelit te pare pranë,në Departamentit multispecialistik ORL, Shoqeri Spitalore San Camillo-Forlanini, Lazio.

-Specializuar në :
-Rinoalergji
-Citologji nazale
-Kirurgjia endoskopike nazo-sinusale
-Kirurgji e ORL pediatrike
-ETJ

Tashme pjese e spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Massimiliano Del Ninno

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS