Dr. Marsida Belshaku

Arsimi

2004-2009 Corso di Laurea Specialistica in Odontoiatria e Protesi dentaria
Universita′ Nostra Signiora del Buon Consiglio ( Tirana )
FACOLTA’ DI MEDICINA E CHIRURGIA, Tirana (Albania)

Aftësitë personale dhe kompetencat

Gjuhë të tjera Italisht
Anglisht
Turqisht
Gjermanisht

Punësimi

Eksperiencat e punësimit

2011-2013 Mjeke Stomatologe
Klinika Stomatologjike “Dent Ital “
Dega : Durres

2014-2016 Mjeke Stomatologe
Klinika Stomatologjike “Dent Ital “
Dega : Tirane
2016- aktualisht Mjeke Stomatologe
Klinike Private Astir, Tirane

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Marsida Belshaku

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Marsida Belshaku