Dr.Loreta Bica

Arsimi

-Nga viti 1981 – 1986-të ka përfunduar studimet Universitare në Fakultetin e Mjekësisë.
-Nga viti 1990- 1992 kreu specializimin në degen Patologji e Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë.
-Ne vititn 1992-1996-të kreu specializimin në Kardiologji në Fakultetin e Mjekësisë.
-Në vitin 2001-2002 kreu studime të thelluara në mikrotezën me teme “ Korrelacioni i nivelit serik të testosteronit në Semundjet e Arterieve Koronare te meshkujt “
-Në Marsin e vitit 2010 -2011-të kreu specializimin në spitalin “ Riuniti di Bergami”në Departamentin Kardiovaskular dhe Ekografi”, në Itali
-Në vitin 2015 -të, mer graden shkencore “Doktor i Shkencave”, në Departamentin e “Semundjeve të Brendëshme” me temë “ Korrelacioni I nivelit serik te testosteronit me Semundjen e Arterieve Koronare”.

Punësimi

-Nga viti 1986-1990-të ka punuar si Mjeke e Përgjithshme, në Librazhd.
-Nga viti 1996-1998-të , ka punuar si Mjeke Kardiologe, në spitlain e Peqinit.
-Në viti 1998-të- Mjeke dhe Shefe e kabinetit të Kardiologjisë në SU “ Shefqet Ndroqi”
-Nga viti 2013-të e në vazhdim, Shefe e Sherbimit të Kardiologjisë në SU “Shefqet Ndroqi” në Tiranë.
-Në vitin 2014-të, Kryetare e Komitetit te Vleresimit Profesional dhe Etikës se Mjekut
-Nga viti 2015-të e në vazhdim,nëndrejtoreshë Teknike e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” në Tiranë.
-Autore, bashkëautore dhe pjesëmarrëse në trajnime dhe konferenca të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

-Tashmë pjesë e Spitalit Salus

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Loreta Bica

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Loreta Bica