Dr.Liljana Gjoni

Arsimi

-Në vitet 1999 – 2005, diplomohet  në  Fakultetin  e Mjekësisë së Përgjithshme, Universiteti i Tiranës.
-Në vitet 2008- 2012, kreu specializimin si Mjeke  Otorinolarlngologe, në Fakulteti i Mjekësisë, në Universitetin e Tiranës, me rezultate maksimale.
-Në vitin 2017 – pajiset me  Lilicensë për Ushtrimin Individual të Profesionit nga Urdhëri i Mjekëve të Shqipërisë.
-Në tetor të vitit 2009 –  pajiset me çertifikatë si pjesëmarrëse në Simpoziumin  “Vertigo Qendrore dhe Periferike” dhe “Trajtimi i Fazave te Avancuara te sëmundjes së Parkinsonit”, Tiranë.
-Në prill të vitit 2010, pajiset me çertifikatë si pjesëmarrëse nga Shoqata ORL dhe Kirurgëve të Kokës dhe Qafës nga Kosova dhe Shqipëria  në Kongerencën Vjetore të Otorinolaringologëve.Tiranë.
-Në qershor të vitit 2010, pajiset me çertifikatë si pjesëmarrëse në Simpoziumin me temë  ” Parapregatitja , vendosja e diagnozës dhe konsulenca për pacientet që i nënshtrohen nderhyrjeve kirurgjikale OroMaxiloFaciale” Tiranë.
-Në shtator të vitit 2010 , pajiset me çertifikatë si pjesëmarrëse nga  Q.S.U.T & Irish Friends of Albania Rikonstruksioni në Hegjionin O.lvl, për temën  “Perspektiva e kirurgjisë Plastike në Shëbimin e Djegie Plastikës’, Tiranë.
-Në maj të vitit 2011, pajiset me çertifikatë si pjesëmarrëse  nga Shoqata ORL e Shqiperise “Besim Zyma”, në Konferenën e 16-të të Shoqatës Shqiptare të ORL.

 

Punësimi

-Në vitet 2005 – 2008-, Mjeke familje për konsultimin, monitorimin ekzaminimin klinik, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve edukimin shëndetësor dhe kujdesin ndaj urgjencave, për shëndetin të pacientit, në Pukë, Shqipëri.
-Në vitin 2013-2014, Mjeke Specialiste ORL në Spitalin Amerikan, në Durrës.
-Nga viti 2014 dhe në vazhdim, Mjeke Specialiste ORL, në Spitalin Rajonal në Shkodër
-Pjese e Spitalit Salus, prane Departamentit te ORL.

 

 

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Liljana Gjoni

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Liljana Gjoni