Dr. Lidra Gjyli

Arsimi

-Në vitet 2000 – 2004-të, kreu arsimin e mesëm pranë Kolegjit Turk “Hasan Riza Pasha”, Shkodër.

-Në vitet 2004 – 2010-të ,u diplomua pranë Universitetit të Tiranës, Dega Mjekësi e Përgjithshme, në Fakultetin e Mjekësisë.

-Në vitet 2011 – 2015-të,kreu specializimin në Kardiologji  pranë Qendrës Mjekësore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë

-Trajnim 3 mujor në vitin 2014-të lidhur me ekokardiografine transtorakale e transezofageale në spitalin Trajnues dhe Kërkimor të Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare “Mehmet Akif Ersoy” Stamboll,Turqi

-Pjesëmarrese në konferenca e trajnime të ndryshme kombetare e ndërkombetare, botuese e disa artikujve në revista kombëtare e ndërkombetare.

Punësimi

-Në vitin  2010 – 2011-të, Mjeke e Përgjithshëm, pranë Qendrës Mjekësore në Bushat, Shkodër.

-Në vitin 2012 –2013-të, Mjeke e Përgjithshëm, pranë Kompanisë “Bereket”, Tiranë.

-Në vitet 2012-2015-të,  Mjeke e përgjithshëm pranë Spitali Amerikan, Tiranë.

-Në vitin 2013-të, Pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike,në Departamentin e Sëmundjeve të Brendshme, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë.

-Në vitin 2016-2017-të, Mjeke Kardiologe, pranë  Spitali Hygeia, Tiranë.

-Nga viti 2015-të , e në vazhdim , Mjeke Kardiologe pranë Spitali Universitar Shefqet Ndroqi, Tiranë.

-Nga viti 2017-të, e në vazhdim, Asistente Pedagoge në  Fakultetin e Mjekësisë, Departamenti Kardiologjisë, në Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë, Tiranë.

-Në vitet 2019-të e në vazhdim, Mjeke Kardiologe, pranë  Spitali Salus, Tiranë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Lidra Gjyli

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Lidra Gjyli