Dr. Leonard Grazhdani

Arsimi

Dr. Leonard Grazhdani

-Nga viti 1990 – 1994, ka kryer arsimin e mesëm në shkollën “Raqi Qirinxhi” në Korçë.

-Nga viti 1994 – 2000, diplomuar pranë Fakultetit të Mjekësisë -në Qëndrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza ” Tiranë.

-Nga viti 2003 deri në 2007-të, kreu specializimin në Anestezis – Reanimacion, pranë Qëndrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza ” Tiranë.

-Pjesëmarrës në konferenca dhe trajnime të ndryshme.

Punësimi

-Nga viti 2000 deri në vitin 2003-e , Mjek i Përgjithshëm, në Korçë.

-Nga viti 2008-të deri në vitin 2011-të, Mjek Anestezist – Reanimator, pranë Spitalit “Galenus”, Tiranë.

-Nga viti 2012-të, e në vazhdim Mjek Anestezist-Reanimator, pranë spitalit Salus.

-Nga Maji i vitit 2018-të deri ne Qershor të vitit 2020-të,Mjek  Anestezist- Reanimator, pranë Spitalit “Europian”, në Tiranë.

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Leonard Grazhdani

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Leonard Grazhdani