Dr. Ledja Toro

Formazione Scolastica

-Në vitet 2005-2001, Diplomuar në Mjekësinë e Përgjithshme, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë.
-Në vitet 2015-2019, Specializuar në  Obstetrikë-Gjinekologji, pranë Spitali Universitar Obstetrikë-Gjinekologji “Mbretëresha Geraldinë” Tiranë.
-Në prill 2018, Koordinator për “Kursin e parë të Ekokardiografisë Fetale”,
-Redaktore shkencore me temën ” Sindroma e vezores policistike ” –
-Koordinator në projektin e Shoqatës së Gazetarëve “Screening i kancerit të gjirit dhe qafën e mitrës”
Në vitin 2018-2019, Pedagoge në seminaret e organizuara nga Genera Institute në :
-Anestetikët në shtatzëni.
– Urgjenca Obstetrike.
– STROKE në shtatzani.
Infeksionet vaginale .
Pjesëmarrëse në :

– Kongresi II Kombëtar “Kujdesi gjatë shtatzënisë dhe lindjes” në vitin 2016, Tiranë.
-Kongresi III Kombëtar “Kujdesi gjatë shtatzënisë dhe lindjes” Prill 2017,Tiranë.
-Kongresi IV Kombëtar “Kujdesi gjatë shtatzënisë dhe lindjes” Tetor 2018, Durrës.
-Aktualisht vazhdon ndjekjen e mivelit master, per Riprodhimin e Asistuar, në Padova, Itali.

 

 

Occupazione Finita

-Në vitet 2011-2013 , Mjeke Familjare ne Polikliniken nr 8, Tiranë. -Në vitin 2013-2014, Mjeke e Klinikës së Përgjithshme në Institutin e Përmbarimit të Vendimeve Penale.
-Në vitet 2015-2019, Mjeke Specialiteti në Gjinekologji-Obstetrike, pranë Spitali Universitar për Gjinekologji- Obstetrike ” Mbretëresha Geraldinë” Tiranë.
-Në vitin 2018-2019, Pedagoge për “Prenatal Classes”, pranë Spitali Universitar “Mbretëresha Geraldinë” Tiranë.
– Në vitin 2019, Pedagoge për “Prenatal Classes” online, pranë Fondacionit Spitalor i Nënës dhe Fëmijëve, Tiranë.
– Në vitin 2019, Pedagoge në lëndët “Edukimi i vazhdueshëm për mjekët e familjes”, Instituti Gjeneral.
Pjesëmarrëse në :

– Kongresi II Ndërkombëtar i Kujdesit Prenatal, riprodhimit njerëzor dhe andrologjisë,Durrës.
– Kursi për ekokardiografinë e fetusit, Tiranë
-Kongresi I Ndërkombëtar i Kujdesit Prenatal, Riprodhimit Njerëzor dhe Andrologjisë, nga ASHRRA,Durres. 
-Në maj 2023, kreu Observership për Riprodhiminim e Asistuar në Vienë, Austri. 
-Në qershor 2023, kreu kurse të ndryshme për Fertilizimi In Vitro(IFV),në Trieste, Itali. 

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Ledja Toro

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS