Dr. Larisa Shehaj

Arsimi

-Në vitet 2009-2016-të, Diplomuar Mjeke e Përgjithshme, në Fakulteti i Shkencave Mjekesore, “GATA”, Ankara, Turqi.
-Në vitin 2015- 2016, Praktikë në Fakultetin e Mjekësisë Gulhane, Ankara, Turqi
– Nga Maj i viti 2018- të deri në Maj të viti 2021, kreu specializim në Nefrologji, Qendra Spitalore Universitare  “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri.
-Në shkurt të vitit 2020, ka ndjekur shkollën Dimërore  në Nefrologji, në Athinën.
– Në periudhën, Korrik-Shtator 2021 ka kryer trajmin për  Ekografi Abdominale.
-Tetor 2022- korrik 2023, Clinical Fellowship në Turqi e fituar nga Shoqata Ndërkombëtare e Nefrologjisë.
-Pjesmarrje në konferenca kombëtare dhe ndërkombetare

 

 

Punësimi

– Në 2016-të deri në Prill të vitit 2018 Specialiste Shendetësie në Ministrinë e Mbrojtjes.
-Në vitet 2018- 2021, Mjeke pranë departamentin e Nefrologjisë, Qendrës Mjekësore Universitare të Tiranës “Nënë Tereza”
-Ka kryer publikime artikuj origjinale në revista ndërkombëtare.
-Anëtare e shoqatës europiane dhe ndërkombëtare të Nefrologjisë(ERA-EDTA, ISN).
– Qeshor 2021 dhe në vazhdim mjeke Nefrologe pranë Spitalit Salus.
-Janar 2023, pjesëmarrëse në takimin i 6-të i EUROD-it Dimëror.
-Mars 2023 , pjesëmarrëse në Masterklasa Ndërkombëtare e Nefrologjisë (Milano).
-Prill 2023, pjesëmarrëse në kursin për vendosjen e kateterit për Dializën peritoneale, (Stamboll)
-Maj 2023, pjesëmarrëse në kursin për “Përparimet në sëmundjet glomerulare”  në Stamboll dhe në epidemiologji  në Pragë.
-2023 e në vazhdim, National Representative në Shoqaten Europiane.

 

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Larisa Shehaj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Larisa Shehaj