Dr. Klodeta Grosha

Arsimi

-Në vitin 2013-të , diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgjinë e Pergjithshme në  Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”

-Liçensuar në universitetin “Tor Vergata” Romë

-Në vitin 2019-të,  kreu specializimin në Pneumologji , në spitalin Universitar “ Shefqet Ndroqi”

-Aktualisht është duke ndjekur studimet Master në “Pneumologji Intervenistike” pranë universitetit “Politecnica delle Marche”  Ancona

-Pjesëmarrese në konferenca të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare .

Punësimi

-Në vitin 2013-2014, Mjeke e Përgjithshme.

-Mjeke Pneumologe pranë Qëndrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

-Aktualisht mjeke Pneumologe pranë spitalit Salus.

-Diagnostikon, ndjek dhe trajton pacient me patologji të ndryshme të mushkërive, nga më të zakonshmet deri te ato me të komplikuarat.

-Asiston dhe kryen : Fibrobronkoskopine diagnostikuese, stadiative dhe terapeutike, etj

-Anëtare në shoqatat e Pneumologjisë :

  • E.R.S
  • A.I.P.O di ricerca
  • SRH
  • AABIP
  • EABIP
  • RAB
  • ECBIP
  • JBIP
  • IASLC

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Klodeta Grosha

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS