Dr. Katerina Kasa

Arsimi

2015-2018 Specializim ne Okulistike, Departamenti i ORL-Okulistike,( QSUT) Qendra Spitalore Nene Tereza, Tirane, Shqiperi. 09.2012 Liçencë për ushtrimin individual të profesionit të mjekut, Rrethi Tirane, Tirane, Shqiperi 02.2012 Liçencë për ushtrimin individual të profesionit të mjekut, Universitá di Modena e Reggio Emilia, Fakulteti I mjkesise dhe kirurgjise se pergjithshme , Modena, Italia. 2005-2011 Diplomë në mjekësi dhe kirurgji e përgjithshme (njehsuar si:- Master shkencor në mjekësi dhe kirurgji e përgjithshme). Universiteti i Modenas dhe Reggio Emilia, Modena, Itali. Njehsuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Tiranë. Leadership: Maj 2017 – Bordi Organizues “Modern wound care management ” Fakulteti i Mjekesise se Tiranes, Tirane,Shqiperi.

Punësimi

Esperienca e punes si mjeke : Dhjetor 2011 deri ne Shkurt 2012, Praktike ne Dermatologji , Reumatologji dhe Kirurgji te pergjithshme , Spitali “Baggiovara” , Modena, Italia. Prill 2012- Maj 2013, Mjek urgjence me turne 24 oresh, Urgjence e Spitalit Universitar te traumes, Spitali ushtarak, Tirane, Shqiperi Shkurt 2015 –ne vazhdim , Specializande ne Okulistike,( QSUT) Qendra Spitalore Nene Tereza, Tirane, Shqiperi. Korrik – Gusht 2016 “Glaucoma Actual And Future Strategies Of Treatment, a Review Of Literature”, http://oiirj.org/oiirj/tmb/, ISSN 2350-1073, Katerina Tangu MD,Etleva Gjurashaj MD, QSUT, Tirane, Shqiperi Nentor 2016 “Evaluation Of Histopathological And Clinical Diagnosis Of Chalazion In Albania”, http://oiirj.org, ISSN 2249-9598 , Marsida Krasniqi, Enver Roshi, Aurora Pecaku, Teona Bushati, Katerina Tangu, Ardeida Xhamuca, Irida Hoxha (Ikonomi), Tirane, Shqiperi Prezantime ne konferenca: 10 prill 2018–Speaker- Prezantim I rastit klinik, ASPPC(Acute syphilitic posterior placoid chorioretinitis) Salzburg Weill Cornell Seminar ne Oftalmologji, Salzburg, Austri 06-08/10/2017- Speaker- Çertifikatë lektori ne Kongresin e V te shoqates se oftalmologeve te Federates se Bosnje-Hercegovina dhe Kongresin e 14 te South East European Ophthalmology Society(SEEOS) Sarajeve, Bosnje dhe Herzegovina “Polypoid Choroidal Vasculopathy, case report and review of literature” Kasa K Md, Lutaj P. Prof. 27maj 2017- Speaker- Çertifikatë lektori; Modern wound care management, Faculta di Medicina, Tirana, Albania “Neurotrophic cheratitis, an interesting case report” 4-5 Dhjetor 2016 – Speaker- Çertifikatë lektori ne Kongresin V Kongresi nacional I Shoqates Shqiptare te oftalmologeve, Tirana, Shqiperi“Case report of fungal cheratopathy”MD. Kasa K.,MD. Hallunovaj L., Prof. Lutaj P., QSUT, Tirane, Shqiperi 25-28 Shtator 2016- 22nd Kongresi I Shoqates mjekesore Ushtarake te (BCM)- Beograd, Serbi Prezantim Poster – “Preseptal cellulitis from lacrimal saccus flegmona”- Cpt Kasa Katerina MD, QSUT, Tirane, Shqiperi Pjesemarrje ne konferenca: 11.2017 – Çertifikatë pjesmarrje , ROP-Retinopathy of prematurity-Shoqata e oftalmologeve te Kosoves, Prishtina, Kosove. November 2014 ­– Çertifikatë pjesmarrje 22nd Albanian National Conference of Surgery, Departaenti I kirurgjise se pergjithshme, Tirana, Albania 03.2011 Dëshmi pjesmarrjeje e kursit “Dermoskopia” Istituto VALETUDO, Bologna, Italia. 13– 14.01.2011 – Dëshmi e kursit “Dermoskopi për specializantë” Universiteti I Modena dhe Reggio Emilia, Modena, Itali. 09.2008 – Dëshmi e kursit “Ekzekutues i Prehospital Trauma Care”, Moduli bazë “BLSD executor”,Italian Resuscitation Council, Itali. 07– 08.09.2010 – Dëshmi e kursit “ Ekzekutues i PBLS-D” “Italian Resuscitation Council(IRC) , Modena, Itali. Aktivitete Ekstrakurrikulare 8-14 prill 2018 –Seminare ne Okulistike, Salzburg Weill Cornell Seminar in Ophthalmology, Salzburg, Austri 22-24 Shtator2016 – Kursi I 4t I mikrokirurgjise in vitro, Sherbimi I Neurokirurgjise ”Prof. Kurti”, Shoqata e Neurokirurgeve Shqiptare, Irish Friend of Albania, Dr.Jack McCann Interese te tjera : Gjuhe te huaja: Italisht (ekselente), Anglisht (fluente, shume mire) Memberships Professionale European Society of Cataract and Refractive Surgery( ESCRS) Shqiperi National Board Of Military Medicine ,BMMC Albanian Ophtalmologist Association, AOS Albanian Refractive and Cataract Chirurgy Association Euretina Eunos (European neuro-Opthalmology Society)

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Katerina Kasa

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Katerina Kasa