Dr. Juarda Gjonbrataj

Arsimi

– Më 2004 deri më 2010, Diplomuar Mjeke e Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësise, Universiteti i Tiranës.
– Nga Prill i viti 2011 deri në Prill të viti 2015 kreu specializim në Mjekësi Interne, Shërbimi Universitar i Mjekësisë Interne dhe Hipertensionit, Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri.
– Nga Maj i viti2014 deri në Shtator të vitit 2014, Clinical Research Fellowship “Dongsan Hospital”, Kore e Jugut.
– Në Qershor të vitit 2016 kreu, kurs ekografi abdominale, SIUMB Tolmezzo, Italy.
-Pjesmarrje në konferenca kombetare dhe ndërkombetare.
-Ka kryer publikime artikuj origjinale në revista nderkombetare .

Punësimi

– Nga prill i vitit 2011 deri në Prill të vitit 2015, Mjeke specializante pranë Shërbimit Universitar te Mjekësisë Interne dhe Hipertensionit. Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza,
– Nga Nentor i vitit 2014 dhe aktualisht Mjeke interniste prane Spitali Multispecialistik Mediko-kirurgjikal italo-shqiptar Salus, Tiranë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Juarda Gjonbrataj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Juarda Gjonbrataj