Dr. Iva Shehaj

Arsimi

1994 – 1998, Arsimi I Mesem
Shkolla e Mesme e Pergjithshme, “Petro Nini Luarasi” Tirane.

1998 – 2004, Arsimi Universitar
Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, Dega “Mjekesi e Pergjithsme”.
Mjeke e Pergjithsme (MD).

Mars 2014- Shtator 2014
Kurs Trajnimi ne Ultrasound Echography
ABC Foundation – Tirane

Prill 2015-Mars 2019
Spitali Universitar i Tiranës “Nënë Tereza”
Specializim në Laborator Klinik-Biokimik

Anetare e Shoqates se Mjeksise Laboratorike Shqiptare ,ASOLAM, EFLM (European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine), BCLF (  Balkan Clinical Laboratory Federation)

Punësimi

Shtator 2004 – Shtator 2005
Mjeke Praktikante në mjekësi familje.
Poliklinika Mjekesore Publike No. 2 Tiranë

Shtator 2005 – Nentor 2008
Shefe e Sherbimit Mjekesor, Instruktore dhe Pedagoge e “Ndihmes se Shpejte”
Akademia e Policise “ Arben Zylyftari”- Tiranë

Nentor 2008 – Shkurt 2015
Mjeke në seksionin mjekësor dhe psikologjik
Drejtoria e Policise se Qarkut Tirane

2010 – 2011
Mjeke vullnetare – Pune me kohe te pjesshme
Cardio Clinic – Surgical “FMES”, Tirana.

Mars 2012 – Shtator 2018
Mjeke e Qendres – Pune me kohe te pjesshme
Qendra JONATHAN (Qender per Femijet me Sindromen Down)

Prill 2016 – Dhjetor 2016
Mjeke kompanie
SHELL UPSTREAM ALBANIA ( Oil field Company) -MRDC

Janar 2017 – Dhjetor 2017
Mjeke praktikante ne Laborator.
Spitali Amerikan – Laboratori Qendror dhe ne deget perkatese 1.2.3 ne Tirane

Shkurt 2018 – Prill 2019
Mjeke kompanie
TAP Albania – SPIECAPAG GAS LINE PROJECT – MRDC

Prill 2019 – Në vazhdim
Mjeke Laboratori
SALUS HOSPITAL TIRANA

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Iva Shehaj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS