img-0
img-8

Dr. Ilsa Kraja

Arsimi

Dr. Ilsa Kraja, Mjeke Pediatre.

-Ne vitin 1995 ka perfunduar arsimin 8 vjeçar në shkollëN“ Ismail Qemali “

-Në vitet 1995 – 1999 ka perfunduar arsimin e mesëm, në shkollën e mesme të përgjithshme  “ 28 Nentori “ në Shkodër.

-Në vitet 1999 – 2005, ka ndjekur studimet e larta dhe është diplomuar për Mjekesi të Përgjithshme në Fakultetin e Mjekesisë, në Tiranë.

 

Punësimi

-Nga viti 2005 deri në vitin 2008 kam punuar si mjeke familje pranë një qendrë shëndetesore në Shkoder. “ISKSH “

-Nga viti 2008 deri në vitin 2012 ka ndjekur studime pasuniversitare afatgjata ( specializim ) në Pediatri të Përgjitheshme.

-Nga tetor i viti 2013 deri në tetor viti 2014 ndjek nenspecialitetin “ Endokrinologji Pediatrike “ ( 1 vit ).

-Pjesmarrje ne konferenca nderkombetare te organizuara ne Tirane me teme “Mjeksia”.

-Në vitet 2004- 2005 ,ka ndjekur kurs 1- vjeçar nën asistencen e mjekeve amerikan prane Klinikes “ABC”
-Ne vitin Maj 2006-2007, ka ndjekur trajnim per mjeksi familje prane “departamentit te mjeksise se familjes” dhe “Fondacionit Shendetsor ABC”.
-Në vitet 2004 – 2006, pjesmarrëse ne konferencen e IV,V,VI-te kombetare te Mjeksise Interne.
-Në përiushen Mars-Qershor 2006, ka kryer trajnim per mjekesi familje organizuar nga “Usaid” dhe Ministria e Shendetsise.

-Në shtator të vitit 2008, Pjesemarrëse ne trajnimin “Reanimacion i të porsalindurit”
-Në vitet 2008-2013, Pjesmarrsë në Konferencen e 11 -13-të  pediatrike organizuar nga “Shoqata Pediatrike Shqiptare”.
-Në Qershor të vitit 2012,pjesmarrëse në simpoziumin “Semundjet Lisosomiale”.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Ilsa Kraja

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Ilsa Kraja