Dr. Ilir Allkja

Formazione Scolastica

Është diplomuar në vitin 1993 në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Tiranës dhe ka punuar në disa zona e spitale të Shqipërisë si mjek i përgjithshëm, mjek familje, mjek urgjence, mjek patholog etj.
Ka kryer disa trajnime në fushën e mjekësisë familjare, kujdesit ndaj të sëmurëve terminal, mjekësinë e urgjencës, menaxhimin e
sëmundjeve të zemrës e enëve të gjakut, endoskopinë digjestive, mjekësinë funksionale si dhe përdorimet e oksigjenit poliatomik në mjekësi.

Occupazione Finita

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Ilir Allkja

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS