Dr. Hajri Gerbi

Arsimi

Mjek specialist Neuropsikiater : 

 • 1980, Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjeksisë.
 • 1987,Specializim Post-Universitar në Neurologji, Fakulteti i Mjeksisë.
 • 1988, Specializim Post-Universitar në Psikiatri, Fakulteti i Mjeksisë.
 • 1995, Specializim Post-Universitar në Neurologji dhe Psikiatri në G.A.T.A. Hospital, Ankara, Turqi.
 • 1998, Specializim Post-Universitar në Neurofiziologji, E.E.G, E.M.G. në Spitalin Qëndror Ushtarak, Romë, Itali.
 • 1998, Specializim Post-Universitar në Neurofiziologji, E.E.G, E.M.G. në Spitalin Universitar « La Sapienca » Romë, Itali.
 • 1998, Specializim Post-Universitar 3 mujor në Neurologji dhe Psikiatri, EEG, EMG, në Spitalin Qendror Ushtarak ( 401 ), Athinë, Greqi.
 • 1998, Specializim Post-Universitar 3 mujor, në Neurologji dhe Psikiatri, EEG, EMG në Spitalin e Forcave Ajrore,( 251 ) Athine, Greqi.
 • 2000, Specializim Post-Universitar 6 mujor, në Neurologji dhe Psikiatri, EEG, EMG. Ne Spitalin Qendror Ushtarak( 401 ), Athine, Greqi.
 • 2000, Specializim Post-Universitar 6 mujor, në Neurologji dhe Psikiatri, EEG, EMG në Spitalin e Forcave Ajrore,( 251 ) Athinë, Greqi.
 • 2002, Trajnim për Urgjencat Traumatike në Lausanne, Zvicer.
 • 2002, Trajnim për Urgjencen Mjekësore ne Spitalin “ Spectrum Hospital”, Grand Rapid, Michigan,U.S.A.
 • 2006, Trajnim në Spitalin Qendror Ushtarak, Romë, Itali

Punësimi

 • 1980 – 1986, Mjek i Përgjithshëm
 • 1988 – 2001, Mjek neuropsikiatër ne S.U.Q.U. Tiranë.
 • 2001 – 2003,Drejtor i Përgjithshem i Spitalit Ushtarak Qëndror Universitar, Tiranë. ( S.U.Q.U.)
 • 2001 – 2006, Pedagog i jashtem në kliniken e Neurologjisë në Fakultetin e Mjeksisë, Tiranë.
 • 2001 – 2003, Anëtar i keshillit shkencor të Fakultetit të Mjeksisë Tiranë.
 • 2003 – 2020, Shef i Sherbimit të Neuropsikiatrisë në Spitalin Ushtarak Qendror Universitar,( S.U.Q.U.) Tiranë
 • 2005 – vazhdim, Anëtar i shoqatës Europiane të Trajtimit të Dhimbjës .

Tashme pjese e Spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Hajri Gerbi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS