img-0
img-8

Dr. Hajdi Gorica

Arsimi

Dr.Hajdi Gorica, Mjeke Neurologe .

-Nga viit 2003 deri në vitin 2007, ka kryer shkolla e mesme të profilizuar “Petro Nini Luarasi”; Tiranë

-Nga viti 2007 deri në vitin  2013, diplomuar në , “Master i Shkencave në Mjekësi e Përgjithshme”; Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë

-Nga viti 2017 deri në vitin  2021 ka kryer  specializim afatgjatë në Neurologji, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë; Departamenti i Neuroshkencës.

Punësimi

-Nga viti 2015  deri ne vitin 2018 pjese e stafit  e Spitalit Amerikan Tiranë, në Departamentin e Urgjencës

-Në vitin 2018 – 2019, pjese e Qendrës së zhvillimit të fëmijëve me aftësi të kufizuara “Pëllumbat” – si mjeke Neurologe

Pjesmarrese ne trajnime dhe e Kualifikuar ne :

⁃ New Concepts and Routes in the Diagnosis and Care of Dementia UHC “Mother Theresa”, Neurology Department; 2017

⁃ Movement Disorders

Albanian Society of Neurology and International Parkinson and Movement Disorder Society; 2018

⁃ Neurodegenerative Diseases and Brain Aging

UNIBA / Hospital “Card. G. Panico” – Lecce, Italy 2019

⁃ Treatment of PD – The Applications of the Principles of Evidence-based Medicine to Clinical Practice International Parkinson and Movement Disorder Society – Vienna, Austria 2019

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Hajdi Gorica

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Hajdi Gorica