img-0
img-8

Dr.Gian Paolo Tassi

Arsimi

 • 1983 -1990, Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji, me rezultate të shkëlqyera, në University of Chieti “G. D’Annunzio “, ITALI.
 • 1990 – 1995, kreu Specializimin në Neurokirurgji Universiteti i Modenës dhe Reggio Emilia, ITALI.
 • 1990 – 1990 kreu praktikë e Mikrokirurgjisë në Departamentin e Mikrokirurgjisë Universiteti i Chieti, ITALI.
 • 1990, pajiset me Licencë italiane për ushtrimin e profesionit nga Ministria  dhe Universitetit i Kërkimit Shkencor dhe Teknologjik.
 • 1990 – 1992, praktikë në Neurokirurgjine  “Teramo City Hospital”, ITALI.
 • 2002 – 2004, praktikë në Qendrën e shtyllës kurrizore me laser, në Universiteti i Kolumbisë, nën drejtimin e Prof Daniel S.J. Choy, në New York.
 • 2006, praktikë në Qendrën e shtyllës kurrizore me laser,në Universiteti i Kolumbisë, nën drejtimin e Prof Daniel S.J. Choy, në New York.
 • 2013, pajiset me Licencë për ushtrimin e profesionit si specialist në neurokirurgji në Mbretërinë e Bashkuar nga Këshilli i Përgjithshëm Mjekësor – MB.
 • 2014,pajiset me Licencë për ushtrimin e profesionit si specialist në neurokirurgji nga  Konfederatës Zvicerane: GLN.
 • 2015, pajiset me Licencë për ushtrimin e profesionit si specialist në neurokirurgji, nga DUBAI HEALTHCARE CITY

Punësimi

 • 1992 – 2003, Përgjegjës i Departamenti të Neurokirurgjisë, në Spitalin Teramo, Itali. Gjatë kësaj periudhe ka kryer mbi 1800 procedura neurokirurgjikale në të gjitha fushat e neurokirurgjisë (kirurgjia e trurit dhe shtyllës kurrizore).
 • 1991- 1998, Konsulent në neurokirurgji në Spitalin Civil të San Benedetto del Tronto.
 • 2000- 2002 Konsulent në neurokirurgji në Spitalin Civil të  “Ascoli Piceno “- Itali
 • 2007 dhe aktualisht  Drejtor i partnerëve evropianë të Qendrës Laser Spine të Nju Jorkut nga Prof. Daniel SJ Choy (Columbia University, New York, NY, USA) prezantuesi i parëi procedure PLDD dhe i Qendrës Laser Spine.
 • 2003- dhe aktualisht, Bashkëdrejtues i Departamentit të Kirurgjisë Spinale Minimal Invazive,pranë shtëpisë së të moshuarve “Villa Anna” (Spital Privat) Via Toscana.
 • Gjatë periudhe (2003-2017)  ka kryer më shumë se 4500 procedura kirurgjikale mini invazive të shtyllës kurrizore mikro-neurokirurgjike.
 • Autor dhe bashkëautor në më shumë se 100 botime shkencore.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Gian Paolo Tassi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Gian Paolo Tassi